Ion Iliescu critică aducerea tancurilor SUA în România: “Am o ofertă mai bună de tancuri ruseşti”

Iliescu ajută România din nou. Când a aflat că în România vin tancuri americane, s-a dus imediat la Ambasada Rusiei şi a cerut o contra-ofertă de tancuri. Iliescu spune că ruşii oferă în plus şi terenuri minate, dar şi lagăre construite pe cheltuiala Moscovei, pentru toate categoriile de români.

“Oferta Rusiei e net mai bună. Ei ne-au promis un număr dublu de tancuri, care vor fi amplasate pe tot teritoriul, nu doar la graniţa cu Ucraina, cum vor americanii. Vor fi tancuri în toate judeţele şi ca punct de reper le-am dat fostele sedii ale comitetelor judeţene de partid, pe care ruşii le cunosc foarte bine”, a declarat Ion Iliescu.

Ion Iliescu spune că aşa e cel mai corect, să ai cât mai multe oferte şi s-o alegi pe cea care te avantajează: „Am încredere că premierul Victor Ponta va vedea lucrurile la fel cum le văd şi eu şi va respinge propunerea ridicolă a americanilor. Nu avem nevoie să vină nişte capitalişti de peste ocean să ne înveţe cum să ne apărăm ţara. Ruşii au fost aici 60 de ani, mi-aş dori să mai rămână încă 60!”, a mai spus Iliescu.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
15 iunie 2015 18:06

Alte articole

Vezi mai mult