Ion Iliescu, din nou în CC. L-a pus Ponta, într-un mail către Putin

Sărbătoare mare, în familia Iliescu! Nea Nelu a ajuns din nou în CC, chiar dacă la figurat. Victor Ponta l-a pus în CC într-un mail către Putin, prin care îi propunea să aducă trupe în România, ca să-l scape de DNA. Soţii Iliescu au sărbătorit până târziu, pe la 8 seara, cu cvas de casă adus personal de Vasile Ernu, iar Nina se pare chiar că a tras o cinzeacă de vodcă rusească, “ca pe vremuri, la Moscova, când mă hârjoneam cu activiştii”, potrivit propriilor spuse.

În onoarea ineditului eveniment, Iliescu a aprins veioza lui specială, în formă de seceră şi ciocan, primită personal de la Stalin, când l-a botezat întru bolşevism: “M-a scufundat într-un lighean cu sânge de chiabur”, rememorează nostalgic bătrânul kaghebist.

În timpul petrecerii, Iliescu a rememorat anecdote de pe vremea când era unul din miniştrii regimului Ceauşescu: “Ţin minte când i-am făcut o farsă lui Bobu şi i-am propus să ne deschidem un chioşc cu blugi. Până la urmă s-a prins că îl trolez, că ştia cât de stalinist sunt. Dar a ezitat vreo două zile, zicea că se interesează de sediu. Aşa că l-am turnat imediat atât la Securitate, cât şi la KGB. Era datoria mea”, a mai spus mândru Ion Iliescu.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
16 iulie 2015 15:07

Alte articole

Vezi mai mult