Ion Iliescu, dispus să repopuleze planeta dacă restul omenirii nu scapă

Fostul președinte al României, Ion Iliescu, anunțat că este pregătit să facă față oricărei măsuri de carantină sau de revenire la normal după ce trece și epidemia asta de coronavirus. Acesta a spus că și-a făcut analizele și este complet sănătos din toate punctele de vedere. „Dacă ultimele supraviețuitoare ale omenirii, ultimele tovarășe, au nevoie de cineva să le ajute la repopularea planetei, ei bine, sunt dispus să-mi asum și această responsabilitate”, a declarat Iliescu.

Întrebat dacă a fost testat pentru coronavirus, fostul președinte a spus că este vorba de mai mult decât atât, el chiar a fost infectat din prima zi cu noul virus, că are mulți dușmani, dar a supraviețuit. Iliescu spune că a petrecut câteva zile în casă rugându-se la Lenin, spălându-se cu apă de la Gulag și citind din Cărticica Roșie și i-a trecut.

În privința repopulării planetei, faimosul bolșevic român avertizează amatoarele că el preferă să stea deasupra, în orice situație, și să călărească partenerul până leșină. În plus, acesta a spus și că este destul de bine dotat. „Sula-n coaste nu e doar o metaforăm meșteșugită, este o realitate concretă”, promite Iliescu.

Scris de Ef
13 martie 2020 08:03
Citește mai mult despre: coronavirus

Alte articole

Vezi mai mult