Ion Iliescu divorțează de Nina

Divorț cu scandal în familia Iliescu. După ce consoarta lui a lipsit două săptămâni de acasă fără nicio explicație, fostul președinte Ion Iliescu a introdus acțiune de divorț la judecătoria Sectorului 1. El mărturisește că s-a săturat de infidelitățile Ninei și că vrea să-și refacă viața alături de altă femeie.

Ion Iliescu a declarat, într-un interviu pentru Cancan, că nimeni nu știe cu adevărat prin ce trece el. Fostul președintre spune că percepția publicului cu privire la Nina trebuie să se schimbe, pentru că ea nu este nici pe departe persoana liniștită care pare la televizor. Fosta primă doamnă este de fapt o femeie cu două fețe, care s-a căsătorit cu Iliescu doar pentru puterea lui politică, care o excita teribil.

Fire abilă, Nina Iliescu și-a ascuns adevăratul caracter și a reușit să nu intre în atenția presei. Lucrul acesta i-a fost foarte util, căci orice paparazzo care ar fi urmărit-o ar fi descoperit că Nina este o mare devoratoare de bărbați. În timp ce Iliescu era plecat în vizite de lucru, prin vila din Primăverii a cuplului prezidențial se perindau tot felul de domni, care veneau să potolească prodigioasele dorințe trupești ale primei doamne.

Iată ce a declarat Iliescu imediat după ce a cerut divirțul de Nina: “Vă rog să mă credeți că am ajuns la capătul răbdării. Câte să mai suport și eu? Acum vreau un singur lucru: să-mi refac viața, până nu e prea târziu. Dar, ce mă plâng eu, slavă domnului că încă mai am lipici la femei. Chiar ieri au venit pe la biroul meu niște bagaboante cu 20-30 de ani mai tinere, din alea abia ieșite pe pensie. Abia aștept să dea căldura, să le văd pe stradă numai în rochii transparente.”

Scris de TNR
17 martie 2011 08:03

Alte articole

Vezi mai mult