Veste cutremurătoare pentru preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu! În urmă cu câteva ore, medicii Institutului de Geriatrie “Sergiu Cantacuzino”, care i-au efectuat analizele, i-au dat un verdict tragic: îndrăgitul Iliescu e în stare gravă şi nu mai are decât 50, maximum 60 de ani de trăit.

iliescu_veste_tragica.jpg
“Iubitul nostru fost preşedinte suferă de comunism feroce, aceeaşi boală necruţătoare care i-a ucis pe dinozauri”, a confirmat şeful institutului, Decebal Popescu. “Din păcate, nu există încă niciun tratament pentru crunta sa afecţiune. E atât de trist că, dintre toţi oamenii, tocmai domnul Iliescu s-a îmbolnăvit, dar ştiţi cum se spune - dumnezeu îi ia la el, peste vreo 50 de ani, pe cei mai buni!”

“Dacă nu apare vreun leac miraculos în următoarele decenii, îl sfătuim pe Ion Iliescu să-şi pună afacerile la punct şi să se bucure de timpul rămas împreună cu cei dragi”, a adăugat medicul, cu lacrimi în ochi.

Cu calmul său de neclintit, Iliescu a reuşit să stea de vorbă cu jurnaliştii fără să pară afectat de ştirea funestă. “50 de ani înseamnă zece mandate la Cotroceni! Daţi-mi telefonul, să chem minerii!”, a glumit fostul preşedinte, mai senin ca întotdeauna.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Friday, 29.05.2015 05:16 Politic

National Cinematografic