Ion Iliescu, în stare gravă! Medicii i-au mai dat cel mult 60 de ani de trăit

Veste cutremurătoare pentru preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu! În urmă cu câteva ore, medicii Institutului de Geriatrie “Sergiu Cantacuzino”, care i-au efectuat analizele, i-au dat un verdict tragic: îndrăgitul Iliescu e în stare gravă şi nu mai are decât 50, maximum 60 de ani de trăit.

“Iubitul nostru fost preşedinte suferă de comunism feroce, aceeaşi boală necruţătoare care i-a ucis pe dinozauri”, a confirmat şeful institutului, Decebal Popescu. “Din păcate, nu există încă niciun tratament pentru crunta sa afecţiune. E atât de trist că, dintre toţi oamenii, tocmai domnul Iliescu s-a îmbolnăvit, dar ştiţi cum se spune – dumnezeu îi ia la el, peste vreo 50 de ani, pe cei mai buni!”

“Dacă nu apare vreun leac miraculos în următoarele decenii, îl sfătuim pe Ion Iliescu să-şi pună afacerile la punct şi să se bucure de timpul rămas împreună cu cei dragi”, a adăugat medicul, cu lacrimi în ochi.

Cu calmul său de neclintit, Iliescu a reuşit să stea de vorbă cu jurnaliştii fără să pară afectat de ştirea funestă. “50 de ani înseamnă zece mandate la Cotroceni! Daţi-mi telefonul, să chem minerii!”, a glumit fostul preşedinte, mai senin ca întotdeauna.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
29 mai 2015 03:05

Alte articole

Vezi mai mult