Ion Iliescu s-a dus să ia lumină de la Mausoleul lui Lenin

Sărbătorile Pascale sunt sărbătorite de toată lumea, chiar și de cei care nu cred în Dumnezeu. De exemplu, în aceste zile, cunoscutul lider comunist Ion Iliescu a plecat la Moscova, să ia lumină de la Mausoleul lui Lenin.

Iliescu a fost întâmpinat cu bucurie de administratorul mausoleului, care, special pentru această ocazie, i-a cântat Internaționala în loc de slujbă. Fostul președinte a pupat apoi moaștele lui Lenin. La final, cei prezenți au ciocnit secera și ciocanul și au servit băuturi.

După ce a luat lumina de la Mausoleu, Ion Iliescu a adus-o în România, la catedrala comunismului românesc, sediul PSD de pe strada Kisselef. Credincioșii s-au adunat aici încă o dată, au fost împărtășiți și au recitat versete din Marx și Engels. Președintele de onoare a PSD a încheiat ceremoniile cu tradiționalul ”Comunismul a înviat”, răspunzându-i-se tot tradițional cu ”Adevărat a-nviat”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
19 aprilie 2014 07:04

Alte articole

Vezi mai mult