Sună incredibil, dar fostul preşedinte Ion Iliescu e ţinut în viaţă de aparate! Acesta a recunoscut că, de câţiva ani, o bună parte din viaţa lui o constituie aparatele din sala de forţă pe care o frecventează.

iliescu_sanatos_fitness.jpg
"În fiecare zi alerg 15 km pe bandă, pe urmă ştiţi voi, programul obişnuit. Piept, bicepşi, picioare, power lifting, tracţiuni, câteva ture pe stepper, zece minute în centrifuga pentru cosmonauţi... Toate aparatele astea mă ţin în viaţă!", a zâmbit Iliescu.

Chiar şi în subsolul vilei din Primăverii, Iliescu a adunat zeci aparate la care îi place să-şi exerseze muşchii între două partide de "Netflix and chill", însă tot mersul la sală, cu băieţii, îl satisface mai mult. "Ce rost are să arăţi ca un zeu şi să plesneşti de sănătate dacă nu te lauzi un pic?", spune fostul preşedinte, conectându-se din nou la un aparat multifuncţional de fitness.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Friday, 17.01.2020 18:49 Politic

National Cinematografic