Sună incredibil, dar fostul preşedinte Ion Iliescu e ţinut în viaţă de aparate! Acesta a recunoscut că, de câţiva ani, o bună parte din viaţa lui o constituie aparatele din sala de forţă pe care o frecventează.

iliescu_sanatos_fitness.jpg
"În fiecare zi alerg 15 km pe bandă, pe urmă ştiţi voi, programul obişnuit. Piept, bicepşi, picioare, power lifting, tracţiuni, câteva ture pe stepper, zece minute în centrifuga pentru cosmonauţi... Toate aparatele astea mă ţin în viaţă!", a zâmbit Iliescu.

Chiar şi în subsolul vilei din Primăverii, Iliescu a adunat zeci aparate la care îi place să-şi exerseze muşchii între două partide de "Netflix and chill", însă tot mersul la sală, cu băieţii, îl satisface mai mult. "Ce rost are să arăţi ca un zeu şi să plesneşti de sănătate dacă nu te lauzi un pic?", spune fostul preşedinte, conectându-se din nou la un aparat multifuncţional de fitness.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Friday, 17.01.2020 18:49 Politic

National Cinematografic