Ion Jinga, ambasadorul României la Londra, spune că a învăţat engleza ascultând piesele Innei

Noi detalii jenante ies la iveală despre ambasadorul României la Londra, Ion Jinga. Se pare că principala vinovată pentru engleza cu care ambasadorul nostru s-a făcut de râs la BBC sau CNN este Inna, fiinţa cunoscută la nivel mondial pentru faptul că îşi arată sfârcul în concerte şi considerată, ocazional, cântăreaţă.

„Domnul ambasador nu ştia o boabă de engleză când a ajuns la Londra. În schimb, e un mare fan Inna, ale cărei piese le asculta şi de câteva zeci de ori pe zi. Cu timpul, a început să fredoneze în engleză piesele Innei, din păcate cu tot cu greşelile de pronunţie. Aşa a ajuns să vorbească engleza la fel de prost ca Inna”, a povestit un consilier al ambasadorului.

Pasiunea ambasadorului pentru Inna se manifestă şi în moduri mai puţin fireşti pentru un diplomat. „Când rămâne singur – sau, cel puţin, are impresia că a rămas singur –, domnul ambasador obişnuieşte să probeze ţinute similare cu cele purtate de Inna în concerte şi să fredoneze în faţa oglinzii. Nu e o imagine tocmai plăcută să vezi un ambasador în dresuri sau rochii transparente”, a povestit consilierul lui Ion Jinga.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
18 februarie 2013 19:02

Alte articole

Vezi mai mult