Ion Ţiriac s-a oferit să organizeze o vânătoare de vrăjitoare

Iritat de neputinţa autorităţilor, care au decis să le judece în libertate pe vrăjitoarele care au înşelat mai mulţi cetăţeni creduli, omul de afaceri Ion Ţiriac şi-a oferit serviciile pentru organizarea unei vânători de vrăjitoare.

Ion Ţiriac a promis că, împreună cu partenerii săi de afaceri, va captura şi, opţional, va arde pe rug toate vrăjitoarele care i-au înşelat şi şantajat, printre alţii, pe Oana Zăvoranu, Mihaela Borcea sau Adi Mutu. Mai mult, Ţiriac s-a oferit să le ardă pe rug şi pe vedetele păcălite de vrăjitoare, pe motiv că încurajează practicile oculte. “Mai puţin Oana Zăvoranu, pe care aş arde-o pe rug doar pentru că există”, a precizat Ţiriac.

“Sincer, m-am plictisit ca an de an să vânez mistreţi pe domeniul de la Balc. Simt nevoia unei schimbări, iar o vânătoare de vrăjitoare este exact provocarea de care am nevoie. E ceva nou, dar sunt sigur că voi avea acelaşi succes ca la mistreţi”, ni s-a destăinuit Ion Ţiriac.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
17 decembrie 2011 10:12

Alte articole

Vezi mai mult