Ion Ţiriac va organiza partide de vânătoare de maidanezi în cartierul Balta Albă

Partidele de vânătoare vor avea loc pe un fost domeniu regal din cartierul Balta Albă. Cunoscut în rândul localnicilor şi sub numele de bulevardul Nicolae Grigorescu, locul are o faună foarte bogată, din care fac parte şobolanii din subsolul blocurilor şi maidanezii care aleargă după autobuzul 311 atunci când acesta pleacă din staţie.

“Vreau să profit de proliferarea fără precedent a maidanezilor, care s-au înmulţit fără să aibă un duşman natural, precum hingherul”, ne-a declarat Ţiriac. „Am de gând să vin aici, în Balta Albă cu partenerii mei de afaceri, să vânăm de plăcere şi să încheiem contracte reciproc avantajoase. Bineînţeles, evenimentul va avea şi o latură caritabilă. Carnea obţinută o s-o donăm unui cămin de bătrâni din China”.

La vânătoare vor lua parte şi gonaci locali, a căror sarcină este să se întoarcă noaptea singuri acasă, pentru a-i stârni pe maidanezi. În momentul în care câinii comunitari sar din boscheţi ca să-şi înconjoare victima neajutorată, e rândul vânătorilor să intre în acţiune. Ţiriac şi prietenii lui trebuie să-i atingă pe maidanezi într-un punct vital, ceea ce nu e deloc simplu. Misiunea lor e îngreunată inutil de babele nebune de la etajul doi, care strigă la ei să nu tragă, întrucât câinele e blând şi nu sare la tine dacă te simte om bun.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
23 noiembrie 2011 12:09

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult