Iordache a demisionat, dar protestele continuă! Guvernul răspunde prompt și abrogă demisia lui Iordache

Premierul Grindeanu și-a scos pentru puțin timp capul din curul lui Dragnea și a reacționat la protestele care au loc și în această seară. Invocând o logică absolut imbecilă, cunoscută drept logica pesedistului, Grindeanu spune că românii protestează împotriva demisiei lui Florin Iordache și, drept urmare, a decis să abroge demisia ministrului responsabil de OUG 13.

”E timpul să cedăm la presiunea străzii”, a declarat într-o conferință de presă Sorin Grindeanu, în timp ce-l căuta cu privirea pe Liviu Dragnea, ca să se asigure că repetă corect ce i s-a transmis. ”Am decis să abrogăm demisia lui Florin Iordache. Pentru că e clar că românii asta își doresc, revenirea lui Iordache în fruntea Ministerului Justiției, că altfel nu ar mai fi și acum în stradă.”

”De fapt, dacă stau să mă gândesc mai bine”, a continuat sluga lui Dragnea, ”cel mai mare protest al românilor a fost duminică, imediat după ce am abrogat OUG 13, cea care încurcă lupta împotriva corupției. Eu de aici înțeleg că e o greșeală c-am renunțat la ea. Dacă au ieșit mai mulți români în stradă după ce am dat OUG 14, cea care anulează OUG 13, e clar unde e problema. Sunt decis să abrog OUG 14, ca să-și poată produce efectele OUG 13.”

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Calin
9 februarie 2017 18:02

Alte articole

Vezi mai mult