După acuzaţiile de fals şi luare de mită de la DNA, Teodosie Tomitanul intră în belele şi cu Patriarhia! Preafericitul Daniel l-a mustrat grav în această dimineaţă pe mitropolitul Constanţei, după ce a aflat că acesta s-a prezentat în faţa autorităţilor cu un alai de 30 de preoţi. Asta, spune Patriarhul, înseamnă 30 de cutii ale milei nesupravegheate, o breşă gravă de securitate în sânul BOR.

teodosie_gang_dna.jpg
“Te-ai zărghit de tot, Teo?”, a întrebat întâistătătorul Bisericii, pe un ton sever. “Înţeleg să iei cu tine un popă sau doi, să scuture nişte busuioc pe acolo, să alunge dracii din procurori, dar 30? Ştii la ce riscuri ne expunem lăsând 30 de biserici nepăzite? Dacă vine, Doamne fereşte, vreun sărman, vreun boschetar, vede că nu se uită nimeni şi bagă mâna în cutia milei? Vrei să faci icoanele să lăcrimeze?”

Deşi a refuzat să ofere declaraţii presei, la scurt timp după incident, ÎPS Teodosie a fost surprins din nou în compania celor 30 de preoţi, de data aceasta undeva în cartier. “Rulau cu 20 km/h în nişte Cadillacuri decapotabile şi ascultau Snoop Dogg. Nimic deosebit.”, a comentat un trecător.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Thursday, 10.11.2016 15:14 Politic

National Cinematografic