Iranul şi Pakistanul, după ce au fost incluse de Dăncilă între ţările UE: “Vedeţi? De-asta nu le dăm drepturi femeilor!”

Unul din multele momente în care Viorica Dăncilă și-a etalat prostia, interviul în care a inclus Iranul și Pakistanul între statele membre ale UE, a stârnit o reacție violentă din partea celor două țări. Ayatollahul Ali Khamenei a fost primul care a reacționat: ”Să nu mai îndrăznească nimeni să ne întrebe de ce femeile nu au drepturi în țara noastră! Viorica Dăncilă este dovada vie că drepturile femeilor sunt ceva greșit”, spune liderul suprem al Iranului.

Pakistanul a reacționat chiar mai violent și a lansat o campanie media feroce, în care se aduce argumentul suprem împotriva drepturilor pentru femei, interviurile cu Viorica Dăncilă. Până și cei mai aprigi luptători pentru drepturile femeii au trebuit să-și recunoască înfrângerea, după ce-au constatat cu amărăciune că efectiv nu mai au cum să-și susțină cauza după ce lumea a văzut cât de proastă e Viorica Dăncilă.

De prostia noului premier desemnat al României a profitat și una dintre cele mai înapoiate țări ale planetei, Arabia Saudită, care a anulat drepturile abia câștigate de femeile de-acolo, să poată conduce mașini și să aibă acces în cinema-uri și pe stadioane. Se pare că inclusiv femeile de-acolo au cerut să nu mai aibă vreun drept, de rușine că au același sex cu monumentul de prostie care este Viorica Dăncilă.

Scris de Calin
18 ianuarie 2018 08:01
Citește mai mult despre: ayatollah Iran pakistan Viorica

Alte articole

Vezi mai mult