Iredentism fără limite: în plin doliu naţional, sute de secui au făcut sex în Harghita şi Covasna

Fanii iredentismului maghiar din Transilvania au de ce să se bucure. Secuii din judeţele Harhgita şi Covasna au dat dovadă de o totală lipsă de respect faţă de doliul naţional instituit de premierul Victor Ponta şi au făcut sex fără ruşine. Pe lângă aceştia, mii de unguri din zonă au încercat să convingă focoasele localnice să cedeze măcar cât să le bage mâna sub bluză sau în chiloţi.

“Nu mă interesează tragedia din Muntenegru, România nu este ţara mea. Prea mult am fost asupriţi pe aceste meleaguri”, a declarat Csibi Barna, un ungur din secuime. “Gyongy mi-a dat de înţeles ieri seară, la o supă de chimion, că, dacă am un pic de sânge-n mustăţi, aş putea să ajung s-o muşc de sâni. Mi-am luat steagul secuiesc şi am plecat să eliberez pe coetnica mea de sub jugul lui Vasile, românul nostru din Odorhei, ce şi-a tras plugul prin ea de parcă n-ar fi auzit de tratatul de la Trianon”.

Specialiştii susţin că, statistic, foarte mulţi unguri sau secui nu au lăsat steagul în bernă seara trecută şi nici nu au de gând s-o facă în seara asta. “Tare mi-e frică că, în seara asta, foarte mulţi unguri o să facă sex cu partenerele lor, de bună voie sau forţat, şi nu vor respecta deloc doliul naţional. Cred că nici unguroaicelor nu vor ţine acest doliu şi vor ceda fără ruşine avansurilor iredentiste”, a declarat Robert Acrişor, secretar de stat în Ministerul Apărării şi Internelor.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

26 iunie 2013 14:06

Alte articole

Vezi mai mult