Irlandezul beat care a pătruns în Parlament e șeful comisiei juridice la Senat

Îl mai țineți minte pe irlandezul beat care a pătruns în Casa Poporului? Acesta a sărit gardul de la Parlmanet, a spart un geam la demisol și a pătruns în clădire, fiind oprit într-un târziu de SPP-iști și jandarmi.

Deși în seara respectivă a fost dus în arest, irlandezul a ieșit a doua zi din secția de poliție și s-a dus din nou la băut. Apoi, tot pe la patru dimineața, a intrat din nou în sediul Parlamentului, de data aceasta nemafiind detectat.

Cum abia reușea să se exprime în română și părea complet debil, acesta a fost confundat dimineața cu un senator. Mai mult, dând de bufetul parlamentului, unde prețurile sunt mici nu doar la mâncare ci și la băutură, nu a mai putut să plece de-acolo și, în cele din urmă, a fost ales chiar președinte al comisiei juridice a Senatului, în timp ce titularul postului era plecat la furat. Colegii din parlament spun că nu și-au dat seama că nu este un senator real pentru că vota oricum orice prostie și semna fără rușine orice hârtie ca să ajungă mai repede pe holuri la țigară.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
8 februarie 2022 14:22
Citește mai mult despre: beat casa poporului irlandez senat

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult