Ironic. Un parlamentar în jeep a fost călcat de un alt parlamentar, cu un jeep mai mare

Justiție divină! Deși proverbul spune ”Corb la corb nu scoate ochii”, jeepul unul parlamentar a fost pur și simplu spulberat de alt jeep, imens, condus de un alt parlamentar, care se înscrisese într-o depășire periculoasă, încercând să treacă în fața unui al treilea parlamentar, aflat într-un al treilea jeep, implicat și el în coliziune.

Autorul teribilului accident susține că se grăbea să ajungă la Parlament, să voteze o lege prin care se dubla TVA-ul. Din fericire un coleg a reușit să voteze la două mâini pentru el, demonstrând o solidaritate mai rară în zilele noastre. Victima se pare că adormise la volan, pentru că tocmai venea de la cantina Parlamentului, unde mâncase meniul zilei: 9 cefe la 3 lei.

Cei de la SMURD spun că a fost o intervenție foarte dificilă, parlamentarii fiind descarcerați extrem de greu, din cauza burților imense, și mai ales a gușilor foarte pronunțate care, din cauza impactului puternic, se sudaseră de volan. În cele din urmă, aceștia au fost scoși cu ajutorul unei macarale de mare tonaj.

Din fericire, la fața locului se afla un medic, care a sunat imediat un prieten, spunându-i să aducă o sticlă de whisky și câteva pahare, motivând că poate trec și alții și e frumos să se bucure împreună de răul nenorociților.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
19 mai 2015 23:05

Alte articole

Vezi mai mult