Isărescu, ostatic în Parlament. Pesediştii cer o tonă de aur răscumpărare

Guvernatorul Băncii Naționale a României și pajii săi au fost sechestrați de către o grupare pesedistă formată din mai mulți parlamentari. Acum acesta este ținut într-unul din birourile din zona Senatului iar pentru eliberarea lui răpitorii cer o tonă de aur.

„Pe adresa mai multor televiziuni s-a trimis o casetă cu o filmare cu domnul Isărescu și domnul Vasilescu îmbrăcați în combinezoane portocalii. Un pesedist strigă neinteligibil ceva spre cameră, apoi arată spre gâtul domnului Vasilescu. Experții noștri au descifrat mesajul că, dacă nu îi luăm în serios, în 6 ore vor tăia urechea domnului viceguvernator și o vor trimite la Trezorerie, să priceapă ăia mesajul”, a declarat Cosmin Prepliceanu în cadrul unei emisiuni ediție-specială.

La această oră nu știm exact care sunt planurile teroriștilor. O sursă din apropierea Palatului Parlamentului ne-a relatat că Raluca Turcan a fost văzută deplasându-se lasciv spre camera unde este ținut domnul Isărescu, iar Kelemen Hunor a fost depistat frecându-și palmele, chicotind în ungurește și aruncând priviri suspicioase în jur.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

12 februarie 2019 13:33
Citește mai mult despre: isarescu ostatic PSD

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult