ISIS a încurcat-o! Ungurii spun că ei au fost primii în Siria și revendică toate teritoriile ISIS

Ceea ce n-au reușit nici rușii, nici americanii sunt pe cale să reușească ungurii: să îngenuncheze ISIS. Pe teritoriile statului islamic și-au făcut apariția mai multe triburi de unguri, care susțin că ei au fost primii în Siria și că tot actualul teritoriu ISIS ar trebuie să devină autonom și să fie condus de unguri.

Teroriștii ISIS sunt efectiv înspăimântați de ceea ce ar putea să le facă ungurii. ”De terorismul practicat de unguri n-ai cum să te aperi”, se plânge un lider ISIS. ”E cel mai pervers terorism posibil, ungurii vin la tine în țară, își fac partid și intră la guvernare, după care încep să-și pună în practică interesele. Și nici nu scapi de ei, stau cu sutele de ani peste tine.”

Ungurii spun că eu au deținut Siria încă dinainte de venirea perșilor, cărora doar le-au împrumutat pentru 2500 de ani teritoriul, iar acum ar cam fi timpul ca acesta să fie restituit patriei mamă, Ungaria. În caz contrar, extremistul Csibi Barna amenință că va spânzura o păpușă a lui Mahomed chiar în centrul orașului Rakka, așa-zisa capitală a Statului Islamic.

Scris de Calin
13 ianuarie 2016 13:01
Citește mai mult despre: ISIS teroristi unguri

Alte articole

Vezi mai mult