István Tarlós, primarul Budapestei, râde de bucureșteni: ”Tâmpiților, ați ales-o pe Firea primar”

Vestea că bucureștenii au votat o pesedista la primăria generală, pe Gabi Firea, i-a provocat uluială primarului din Budapesta, István Tarlós. Deși în mod normal nu-l interesează absolut deloc ce se întâmplă în București, de data aceasta primarul capitalei din țara vecină și prietenă a ținut să le transmită un mesaj locuitorilor Capitalei.

”Tâmpiților, ați ales-o pe Firea primar!”, spune István Tarlós. ”Vă visați capitală europeană, dar ați ales numai primari de la partidul foștilor comuniști, condus de un condamnat definitiv. Avem și noi în Ungaria proștii noștri, sunt chiar mulți, dar parcă niciunii nu sunt atât de bătuți în cap ca voi, bucureștenii. Și nici așa înapoiați.”

Primarul Budapestei a adăugat că, de aici încolo, va da în judecată toate vedetele internaționale care mai confundă Bucureștiul cu Budapesta. ”Cineva care face confuzia asta practic mă face pe mine pesedist. Or asta e o jignire mult prea gravă ca s-o pot tolera. Nu mă deranjează să mă facă lumea bozgor sau să mă înjure de mamă, dar n-o să accept niciodată să fiu făcut pesedist”, a precizat István Tarlós.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
6 iunie 2016 14:06
Citește mai mult despre: alegeri Bucuresti mesaj anti-Firea primar

Alte articole

Vezi mai mult