Chiar dacă în țară este tot mai puțin simpatizat de către români, Klaus Iohannis se bucură de o popularitate imensă printre hotelierii internaționali. La vestea că președintele nostru a fost operat la umăr au reacționat imediat zeci de hoteluri din Europa și SUA, care efectiv l-au inundat pe Iohannis cu buchete imense de flori și felicitări în care îi urează să se facă bine cât mai repede.

iohannis_spital_flori.jpg Klaus Iohannis a primit atât de multe flori încât până și soția lui, Carmen, a devenit puțin invidioasă. ”Eu sunt profesoară, sunt obișnuită să primesc zeci de buchete de flori la începuturi de an școlar sau de 8 Martie, dar în viața mea n-am văzut pe cineva să primească atâtea flori. Nu luam toate profesoarele din școală la un loc atâtea buchete câte a primit soțul meu”, a spus prima doamnă.

Mulți hotelieri au mers chiar mai departe și i-au trimis președintelui României pliante cu servicii de recuperare medicală, mizând pe certitudinea că Iohannis urmează să își ia o vacanță cât de curând. Chiar în aceste momente, consilierii prezidențiali ai lui Iohannis ”urmăresc cu atenție” pliantele, pentru a decide care dintre ele i-ar conveni mai mult președintelui.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Wednesday, 27.04.2016 15:10 Politic

National Cinematografic