Iubit! După operaţia la umăr, Iohannis a primit flori de la zeci de hoteluri din străinătate

Chiar dacă în țară este tot mai puțin simpatizat de către români, Klaus Iohannis se bucură de o popularitate imensă printre hotelierii internaționali. La vestea că președintele nostru a fost operat la umăr au reacționat imediat zeci de hoteluri din Europa și SUA, care efectiv l-au inundat pe Iohannis cu buchete imense de flori și felicitări în care îi urează să se facă bine cât mai repede.

Klaus Iohannis a primit atât de multe flori încât până și soția lui, Carmen, a devenit puțin invidioasă. ”Eu sunt profesoară, sunt obișnuită să primesc zeci de buchete de flori la începuturi de an școlar sau de 8 Martie, dar în viața mea n-am văzut pe cineva să primească atâtea flori. Nu luam toate profesoarele din școală la un loc atâtea buchete câte a primit soțul meu”, a spus prima doamnă.

Mulți hotelieri au mers chiar mai departe și i-au trimis președintelui României pliante cu servicii de recuperare medicală, mizând pe certitudinea că Iohannis urmează să își ia o vacanță cât de curând. Chiar în aceste momente, consilierii prezidențiali ai lui Iohannis ”urmăresc cu atenție” pliantele, pentru a decide care dintre ele i-ar conveni mai mult președintelui.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
27 aprilie 2016 13:04
Citește mai mult despre: flori iohannis spital

Alte articole

Vezi mai mult