Abia instalat în funcție, noul guvern abia se ține pe picioare. Premierul Ludovic Orban a declarat în această dimineață că nu mai sunt bani de țigări și de pileală cel puțin până la finalul anului, și că va trebui să recurgă la împrumuturi de la prieteni sau cunoscuți.

ludovic_orban_2_beri.jpg

„Am început tratativele cu Comisia Europeană să ne dea o derogare, să ne permită să cumpărăm țigări la bucată sau măcar revenirea la pachetele de 10 țigări, că ălea erau bune dom'le, duceai o zi cu ele. Totodată discutăm cu mai mulți lideri europeni să ne trimită ce băuturică mai au pe acasă”, a precizat Ludovic Orban.

Ministrul economiei a fost desemnat de premier să stabilească ce mai avem prin țară ce ar putea fi vândut sau amanetat, ca să facem rost de bani, să țină țara asta până la anul când iar sunt alegeri și le va câștiga PSD și se descurcă ei de acolo.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Thursday, 07.11.2019 14:37 Politic

National Cinematografic