Jaful din Sibiu, un mizilic! Iohannis a falsificat acte și a trecut Palatul Cotroceni pe numele lui

După ce Rise Project a scris că Iohannis a obținut un spațiu comercial în centrul Sibiului folosind acte false, un alt tun, mult mai mare, al actualului președinte tocmai a ieșit la iveală. Iohannis n-a stat degeaba la Cotroceni, așa cum mulți naivi au crezut, ci s-a făcut proprietar pe întreg Palatul Cotroceni, folosind o nouă serie de acte false.

”Nu e nimic fals în actele mele”, a ripostat Klaus Iohannis. ”Chiar sunt moștenitorul de drept al lui Carol I, cel care a construit Palatul Cotroceni. Am depus la dosar și câteva poze din care se vede că semănăm mult: suntem amândoi bărbați. Avem și origini germane, deci numai un răuvoitor poate spune că eu nu sunt unicul moștenitor al lui Carol I.”

Odată devenit proprietar al Palatului Cotroceni, Iohannis negociază acum cu mai multe bănci, ca să-l închirieze. ”Eu oricum nu stau în el, că n-am de ce. Iar o chirie lunară de câteva zeci de mii de euro nu strică nimănui, fie el și președinte de țară și deținător de șase case. Iar eu pot să mă mut cu chirie și într-o garsonieră din Militari, la cât de multă treabă am prin București”, spune președintele României.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
25 august 2015 14:08
Citește mai mult despre: Cotroceni iohannis

Alte articole

Vezi mai mult