Jandarmeria neagă că agenţii bat protestatari la întâmplare: “Ei au ordine să-i bată în ordine alfabetică”

Mesaj plin de demnitate şi seriozitate din partea Jandarmeriei Române, după acuzaţiile că la protestul masiv de la Universitate un agent ar fi lovit oameni la întâmplare, cu pumnul. Şeful Jandarmeriei susţine că agenţii sunt bine pregătiţi şi informaţi şi au dispoziţii să bată în ordine alfabetică, ca să nu se supere nimeni.

Mai mult, cei care au fost la protest şi nu au fost bătuţi vor fi vizitaţi de o patrulă de jandarmi în cursul acestei seri şi vor fi bătuţi la domiciliu, aşa cum se cuvine: “Vrem să demonstrăm că instituţiile statului nu uită pe nimeni, nu lasă pe nimeni în urmă”, spune Robert Acrişor, şeful Jandarmeriei.

Jandarmul care a bătut oameni se dezvinovăţeşte şi spune că persoanele pe care le-a lovit cu pumnul se băgaseră în faţă ca nesimţiţii şi normal ar fi fost să aştepte, să vină el să-i bată, că mai erau mulţi înaintea lor. Acesta s-a oferit voluntar să meargă la toţi cei 50.000 de protestatari şi să le dea măcar un pumn: “Staţi liniştiţi, dacă nu vă găsim acasă, tot vă prindem noi într-un gang, sau în scara blocului”, a mai spus jandarmul.

Scris de Ionut
22 ianuarie 2018 16:01
Citește mai mult despre: jandarm protest

Alte articole

Vezi mai mult