Jandarmeria protestează: Primăria a pus garduri pe linia tramvaiului 21 şi nu mai putem să intrăm cu autocarele!

Jandarmeria Română a luat poziţie faţă de abuzurile Primăriei Bucureşti, care a decis să despartă traseul liniei de tramvai 21 cu garduri metalice. Şoferii din Jandarmerie spun că în aceste condiţii ei nu se mai pot strecura pe linia de tramvai şi sunt nevoiţi să stea în trafic împreună cu fraierii din maşini.

“În condiţiile astea, înseamnă că noi am făcut degeaba 4 clase. Unde este mândria cu care purtăm şapca de asistat social angajat la stat? Dacă se află la mine în sat, în fundul Olteniei de unde am venit de foame, că nu-mi mai dă voie primăria să circul cu autocarul pe linia de tramvai? Eu cum mai scuip seminţe în discotecă după faza asta?”, întreabă vizibil nervos şeful Jandarmeriei Române.

Acesta a cerut ca măcar ofiţerii din Jandarmerie să aibă voie să circule cu maşina personală pe linia de tramvai, pentru prestigiul instituţiei: „E inadmisibil să fim consideraţi egali cu restul populaţiei. Noi suntem jandarmi, păzim pesediştii care fură în Guvern şi în Parlament, nu se poate să fim trataţi aşa. Nu-ţi baţi joc de slugă, trebuie să-i dai nişte avantaje!”, a mai spus şeful Jandarmeriei.

Scris de Ionut
16 noiembrie 2017 12:11
Citește mai mult despre: autocar Jandarmerie tramvai

Alte articole

Vezi mai mult