Jeffrey Franks, arestat pe Otopeni! E acuzat că a agresat sexual gaura unui pantof de damă

Jeffrey Franks a fost arestat cu cîteva minute în urmă pe aeroportul Otopeni după ce o cameristă de la Hilton l-a acuzat că i-a luat pantoful şi a profitat de el.

Iată declaraţia cameristei: „Am intrat la el în cameră să fac curat. am văzut că era în pat cu o pereche de pantofi mari, negri, cred că erau mărimea 48, ambii găuriţi. Mi-am văzut de treaba mea pînă în momentul în care domnul Jeffrey a tăbărît pe mine şi mi-a smuls din picior pantoful drept. S-a rugat să i-l las şi lui o oră. M-am opus, bineînţeles, eu nu sînt din-alea… Am crescut cu alte valori!”

Se pare că Jeffrey nu i-a păsat de lacrimile femeii şi a aruncat-o pe uşă afară, păstrînd pantoful. Peste cîteva zeci de minute, timp în care camerista a alertat conducerea hotelului şi Poliţia, Jeffrey părăsea camera însoţit de perechea de pantofi negri.

Procurorul L. Farmache, cel care se ocupă de caz, spune că lucrurile s-au desfăşurat după cum urmează: „Domnul Jeffrey este pus sub acuzare în acest moment. A alergat-o pe cameristă în picioarele goale pe hol, pînă ce aceasta a runcat pantoful din picior ca să scape de el. Avem probe de salivă şi lichid seminal de pe talpa pantofului cameristei. Riscă 80 de ani de închisoare, plus plata unor daune morale. Pantoful este în acest moment sub atenta observaţie a unei echipe de cizmari care spun că acesta se află în afara oricărui pericol.”

Nu puţini sînt cei care afirmă că femeia i-a înscenat lui Jeffrey Franks acest scandal, deşi nu se poate imagina nici un motiv pentru care ar fi făcut asta.

Scris de Mihai
18 mai 2011 08:51

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult