Joe Biden a mai dat Ucrainei 3 miliarde, că a uitat că le-a dat și ieri 3

Bucurie în Ucraina și îngrijorare în SUA. Președintele Joe Biden tocmai a anunțat că va da 3 miliarde de dolari Ucrainei, c-a uitat că le-a dat și ieri 3. Analiștii politici americani se tem că Biden ar putea da Ucrainei alte 3 miliarde până la finalul zilei, pentru că e foarte posibil să uite în scurt timp gestul de azi.

Alți analiști politici sunt însă mult mai optimiști. „Senilitatea președintelui nostru se va întoarce la un moment dat în favoarea SUA. Joe Biden va uita într-o zi că există un război între Rusia și Ucraina și va înceta să mai trimită vreun ban acolo. Ba chiar poate uită și că e președintele SUA și nu se mai prezintă deloc la Casa Albă“.

Președintele ucrainean este însă foarte conștient de acest aspect, astfel că-l sună în fiecare dimineață pe Joe Biden și îi explică ce se întâmplă în Ucraina. Convorbirile nu sunt deloc ușoare, pentru că 30 de minute durează în fiecare dimineață doar ca Zelenski să-i explice lui Biden ce e Ucraina și cine e el, dar altă soluție nu există pentru președintele Ucrainei.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
26 august 2022 12:13

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult