Johannis doboară un nou record: A adormit 600 de oameni în timpul unui discurs ținut la partid

Candidatul PNL la președinție a reușit, într-o singură seară, să-și doboare propriul record pe care îl deținea din martie 2012, de la congres, reușind să adoarmă aproape 600 de colegi de partid în cadrul unui discurs înflăcărat despre noi direcții ale partidului. La jumătate de oră de la începerea acestuia, mai bine de jumătate din cei prezenți dormeau buștean.

Primii afectați au fost seniorii partidului, Mircea Ionescu Quintus și Radu Câmpeanu, care au cedat după primele 3 minute de vorbit tărăgănat. Crin Antonescu a rezistat eroic până în minutul 5 dar a fost doborât de plictiseală. În minutul 30 al discursului sute de liberali sforăiau de se cutremurau pereții sediului.

”N-am mai dormit așa de pe vremea guvernului Ciorbea, când ținea nebunul ăla ședințe de Guvern până la 11 noaptea”, a mărturisit un membru de partid cu ștate vechi. Alții au găsit explicația trădării lui Johannis în felul în care ține acesta discursuri: când începea să-i spună lui Crin Antonescu ce are de gând să facă acesta adormea instantaneu și nu se mai trezea decât după 24 de ore.

Scris de Ef
19 iunie 2014 09:06

Alte articole

Vezi mai mult