Josnic! ACL exploatează frica românilor împărţind fluturaşi cu “Dacă votezi Ponta, câştigă Ponta”

Lovitură sub centură pentru PSD! În replică la broşurile cu “Iohannis taie pensia!”, echipa ACL a început să distribuie fluturaşi de propagandă cu un mesaj terifiant, menit să semene panica în inimile românilor.

“Mii de cetăţeni, în special tineri, au găsit astăzi în cutia poştală hârtii cu ‘Dacă votezi Ponta, câştigă Ponta!’, explică un bucureştean preocupat.

“Momentan nu ştim dacă e adevărat sau nu. Dacă e adevărat, atunci avem de-a face cu o situaţie foarte gravă, o veritabilă catastrofă, dar dacă nu, Iohannis ar trebui să-şi ceară scuze pentru că exploatează fricile cele mai adânci ale românilor cu atâta cinism. Auzi, să iasă Ponta. De parcă n-ar fi trecut 25 de ani de la Revoluţie!”

În mod suspect, reprezentanţii PSD ezită să ofere o dezminţire oficială. Premierul Victor Ponta a declarat doar: “Orice ar fi, dacă cetăţenii mă votează pe mine, nu-l vor avea preşedinte pe Viorel Lis, vă pot garanta acest lucru! Hei, ce-i acolo, oaau”, dispărând prompt în momentul în care jurnaliştii au întors privirile în direcţia indicată.
Times
New Roman este din nou pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora
19:00, pe Prima TV. Dacă ai ratat ediția de duminică, cu detalii
exclusive despre pregătirile de vot din Teleorman sau de la ambasada
României de la Paris, urmărește-o în secțiunea Times New Roman TV.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
12 noiembrie 2014 19:11

Alte articole

Vezi mai mult