Germania a scăpat de grija refugiaţilor! Cu câteva ore în urmă, nemţii au început să ridice la graniţele ţării panouri imense cu “Bun venit în România”, alungându-i instantaneu pe majoritatea sirienilor care se îngrămădeau să intre.

sirian_speriat_germania_bunvenit_romania.jpg
Pentru un plus de credibilitate, guvernul german i-a obligat pe vameşi să ia lecţii de limba română. “Imigranţii care intră în Germania dinspre Austria vor avea surpriza să fie întâmpinaţi cu pâine şi sare, steaguri tricolore, muzica lui Furdui Iancu şi un călduros ‘Bine aţi venit’ în româneşte. Evident, majoritatea sunt terifiaţi şi dau bir cu fugiţii”, a declarat Erwin Hodensack, şeful Poliţiei de frontieră din landul Oberscheissen. “Doar câţiva nu se lasă păcăliţi, dar pe ăia îi primim, că sunt băieţi deştepţi”

"Toată lumea spunea că încolo e Germania, dar am văzut tăbliţa cu România şi nu mai ştiu ce să cred. Oi fi traversat eu Mediterana într-un butoi, dar riscul ăsta nu sunt dispus să mi-l asum. Mă duc acasă", a exclamat un imigrant.

Ungurii şi austriecii consideră că, deşi ingenioasă, tactica nemţilor e destul de laşă. “Noi acum drept cine ne mai putem da?”, s-au plâns reprezentanţii celor două ţări aflate pe traseul refugiaţilor sirieni.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Wednesday, 16.09.2015 16:09 Politic

National Cinematografic