Judeţul Sălaj a depus cerere ca să fie introdus pe hartă

Presupuşii locuitori ai judeţului Sălaj s-au săturat de anonimat şi au trimis la Guvern o cerere pentru a fi puşi pe harta României. Pentru a avea mai multe şanse de reuşită, cererea a fost semnată de către toţi locuitorii judeţului, care au încăput în partea de jos a paginii. “Pur şi simplu ne-am săturat, vrem să fim băgaţi şi noi în seamă. Să putem spune cu mândrie «Suntem din Sălaj!», fără ca lumea să ne râdă în nas că am inventat un judeţ”, se arată în cerere.

Sălăjenii se gândesc şi la generaţia mai tânără. “Elevii noştri trebuie să înveţe despre geografia judeţului. Cum să facă asta dacă Sălajul nu apare pe harta de la clasă? Profesorii se descurcă şi ei cum pot, îi învaţă geografia Clujului sau a Bihorului, dar parcă n-are acelaşi farmec dacă nu-i judeţul tău”, se plâng, la unison, cetăţenii.

Guvernanţii se îndoiesc, însă, de veridicitatea cererii. “Cel mai probabil cineva ne-a jucat o farsă, noi nu avem informaţii că în judeţul Sălaj ar locui cineva. Oricum, nu atât de mulţi încât numele lor să ocupe un rând întreg”, au declarat surse din interiorul Guvernului.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Luchian
23 septembrie 2013 07:33

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult