Jumătate din peneliştii de la Romexpo s-au cunoscut tot acolo, la un congres PSD

Atmosferă tensionată dar și voie bună la Romexpo unde are loc Congresul PNL în care se va stabili cine va fi următorul bețiv ce va conduce partidul spre opoziție. Numeroși lideri liberali s-au întâlnit și s-au salutat ca prieteni vechi, pentru că se știu de când participau împreună la congresele PSD.

Unii au fost doar la revelioanele organizate de Vanghelie, fost coleg de-al lor, dar alții sunt chiar mai vechi, s-au întâlnit la Romexpo după ce au bătut cot la cot cu minerii niște studenți și i-a întâmpinat Ion Iliescu să-i felicite că au apărat democrația. Important e că mai bine de 50% din liberali sunt foști membri PSD, iar 75% sunt din fostul FSN.

Aceștia au depănat aminitiri din politică și și-au adus aminte de ce PSD este rău: că nu le dă funcții. Totodată, au reiterat pasiunea lor pentru dreapta, că de-aia s-au băgat în politică, să-și primească dreptul. Alina Gorghiu, în mijlocul colegilor, nu a ratat ocazia să fie un pic proastă, de frică să n-o eclipseze rivala ei pe domeniu, Raluca Turcan. Președintele Klaus Iohannis, traseist cu ștate vechi, fostă propunere a PSD și Voiculescu pentru funcția de prim-ministru, i-a întâmpinat pe toți cu brațele deschise.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

25 septembrie 2021 13:51
Citește mai mult despre: congres PNL PSD

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult