Momentul tandru din Parlamentul României a fost prost înţeles! O spune preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, care a recunoscut că nu l-a pupat pe cap pe Traian Băsescu fiindcă l-ar iubi părinteşte, ci fiindcă oriunde altundeva, fostul preşedinte “pute a samahoancă de te trăsneşte”.

junckerbasescu.jpg

“Eticheta diplomatică îmi cere să-l pup pe Băse. Credeţi că mie-mi face plăcere? Şi unde puii mei aţi vrea să-l pup?”, s-a burzuluit Juncker către jurnalişti, ştergându-se pe buze cu un şerveţel. “Pe faţă? Îţi respiră ăla o dată în nas, te-a leşinat. Pe gură? Doamne fereşte, mă îmbăt numai gândindu-mă. În ureche? Şi de-acolo emană vapori de alcool, doar îl cunosc de zece ani de zile. Am profitat de răcoarea din Parlamentul vostru. Când nu transpiră broboane de whisky, creştetul capului e cea mai igienică porţiune a domnului Băsescu.”

Surse din Palatul Parlamentului au confirmat că, după ce l-a sărutat pe cap pe Băsescu, Juncker l-a ciupit de obraji pe Ion Iliescu, i-a dat o castană lui Emil Constantinescu şi i-a tras, în glumă, pantalonii jos lui Geoană, arătând că poartă respect tuturor foştilor şefi de stat români.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Thursday, 11.05.2017 16:59 Politic

National Cinematografic