Juncker explică de ce l-a pupat în frunte pe Băsescu: “E singurul loc unde nu pute a băutură”

Momentul tandru din Parlamentul României a fost prost înţeles! O spune preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, care a recunoscut că nu l-a pupat pe cap pe Traian Băsescu fiindcă l-ar iubi părinteşte, ci fiindcă oriunde altundeva, fostul preşedinte “pute a samahoancă de te trăsneşte”.

“Eticheta diplomatică îmi cere să-l pup pe Băse. Credeţi că mie-mi face plăcere? Şi unde puii mei aţi vrea să-l pup?”, s-a burzuluit Juncker către jurnalişti, ştergându-se pe buze cu un şerveţel. “Pe faţă? Îţi respiră ăla o dată în nas, te-a leşinat. Pe gură? Doamne fereşte, mă îmbăt numai gândindu-mă. În ureche? Şi de-acolo emană vapori de alcool, doar îl cunosc de zece ani de zile. Am profitat de răcoarea din Parlamentul vostru. Când nu transpiră broboane de whisky, creştetul capului e cea mai igienică porţiune a domnului Băsescu.”

Surse din Palatul Parlamentului au confirmat că, după ce l-a sărutat pe cap pe Băsescu, Juncker l-a ciupit de obraji pe Ion Iliescu, i-a dat o castană lui Emil Constantinescu şi i-a tras, în glumă, pantalonii jos lui Geoană, arătând că poartă respect tuturor foştilor şefi de stat români.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Scris de Vasile
11 mai 2017 14:05
Citește mai mult despre: Basescu juncker

Alte articole

Vezi mai mult