Juriul de la Master Chef va fi nominalizat în locul Cristinei Guseth la Justiție

Premierul desemnat Dacian Cioloș, a anunțat că a retras propunerea Cristinei Guseth pentru ministru al justiției după ce aceasta s-a făcut de râs în comisii, arătând că nu stăpânește deloc domeniul pe care ar urma să fie ministru. Pentru a evita o gafă similară, Cioloș a decis să meargă la sigur și va propune comisiilor să îi pună pe cei trei jurați de la Master Chef miniștri ai Justiției.

„Va fi ca în Roma antică, un triumvirat, nu e nimic nou. Important este să avem oameni cât de cât competenți în funcție și, mai ales tehnocrați”, a declarat premierul desemnat. În spatele deciziei sale se află însă și un calcul strategic. Parlamentarii vor fi mult mai docili când vor vedea un bucătar în față, vor crede că li se dă de mâncare și atunci o vor lăsa mai moale cu întrebările încuietoare.

„N-o să-i întrebe de imunități, reforma justiției sau sprijinirea procurorilor. O să întrebe dacă își iau angajamentul să aducă mult sos de smântână și pâine. Sunt ca și trecuți de comisii”, a declarat un apropiat al lui Cioloș. Mai mult, când vor fi miniștri ai justiției și se va isca un scandal, acesta va putea fi ușor aplanat cu un gulaș de vită sau un pui cu miere la cuptor, prezentat de Adi Hădean, alături de niște legi privind înregistrări ilegale, ceapă mărunțită și Monitorul Oficial.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

17 noiembrie 2015 08:46
Citește mai mult despre: cristina guseth justitie Master Chef

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult