Jurnalistă de la Antena 3, dată afară pentru că a refuzat să facă mişto de Boc

Anca Dumitrescu, prezentatoarea unui talk show matinal de la Antena 3, a fost concediată de conducerea postului după ce a refuzat să spună despre premierul Emil Boc că i-a vizitat pe sinistraţi doar pentru a face pipi în apă. Jurnalista a rămas fără loc de muncă imediat după terminarea emisiunii. Ea a explicat că nu are nimic împotriva glumelor cu Emil Boc atât timp cât sunt bune şi se poate râde la ele.

 

“Fac şi eu poante pe seama lui Boc, cine nu face? Din păcate, bancul ăsta era de-a dreptul ridicol, mi-era mie ruşine de ruşinea celui care l-a spus prima oară. Era de porc să-l citesc pe post. Plus că nu fac glume cu pipi dimineaţa, lumea mănâncă la ora aia.”

 

Contactat de TNR, Mihai Gâdea, directorul Antenei 3, a spus că este de datoria fiecărui angajat al postului să facă glume pe seama lui Boc, indiferent cât de nesărate, scârboase sau pur si simplu proaste ar fi ele.

 

“În asta constă profesionalismul unui jurnalist. Ce credeţi, că mie îmi place să mă iau de Băsescu în fiecare seară? Dimpotrivă, mi-e chiar simpatic, e un tip de gaşcă, ieşim la bere, mergem împreună cu familiile în concediu, dar totul se opreşte aici. În timpul emisiunilor, sunt un adevărat profesionist, nu mai ţin cont de chestiunile personale. I-am şi zis: Traiane, n-am ce-ţi face, serviciul e serviciu, în seara asta iar trebuie să spun despre tine că eşti o scârbă ordinară şi că ai luat sculament pe vremea când erai căpitan pe Biruinţa. Dacă ne-am lăsa influenţaţi de simpatiile şi antipatiile personale, unde am ajunge, ce s-ar mai alege din postul ăsta?”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
8 iulie 2010 09:39

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult