Just! Pentru că a dat numai primari corupți, PSD are interzis la candidați pentru primăria București

Un prim pas spre normalitate în viața politică autohtonă. Biroul Electoral a decis că PSD nu mai are voie să candideze în București, nici la primăria generală, nici la primăriile de sector. De asemenea, PSD nu are dreptul nici la consilieri locali.

”Trebuie să fii bătut în cap să mai lași PSD-ul să dea candidați la București”, spune Decebal Popescu, inițiatorul interdicției. ”Oprescu, Vanghelie, Onțanu, Piedone, toți primari care au trecut sau au fost susținuți de PSD, sunt în diverse stadii de anchetă. Toți pesediști, toți corupți. Păi, în condițiile astea, de ce să mai acceptăm pesediști la alegeri? Că ăștia vin doar ca să fure!”

Decebal Popescu nu exclude ca interdicția să fie extinsă și asupra PNL-ului, pentru că și Chiliman este la fel de șpăgar ca pesediștii. ”În general, în 2016, trebuie să fii extrem de prost ca să mai votezi candidații partidelor clasice, PSD, PNL, UNPR sau care mai sunt. Dar cum sunt încă destui proști în Capitală, s-ar putea ca interzicerea candidaților din aceste partide să fie singura soluție pentru București”, crede Decebal Popescu.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
29 martie 2016 13:03
Citește mai mult despre: alegeri Bucuresti corupt primar

Alte articole

Vezi mai mult