Acuzații grave la adresa candidatului UDMR pentru alegerile prezidențiale. Contracandidatul său Mircea Diaconu îl acuză că i-a furat sloganul electoral și cere daune de 100.000 de euro. Totul după ce Kelemen Hunor a lansat o serie de afișe electorale cu sloganul ”O om”. 

kelemen_unom.jpg ”Cum se furat eu slogan la domnul Diaconu? Slogan la dânsul este «Un om», ceea ce nici mecar nu e corect”, se apără Kelemen Hunor. ”E un eroare ce scris domnul Diaconu în slogan. Eu scris corect slogan, «O om», că asta sunt eu, o om.”

”În plus”, a completat Kelemen Hunor, ”oricine poate vedea că e litere diferite la cele doi slogan. «Un om» conține un u, un n, un o și un m, în timp ce sloganul la mine, «O Om», are doar doi de o și un m. E diferență ca de la cer la pământ între cei doi slogan, nu poate acuza la mine c-am furat de la el. Asta e o prostie.”

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Wednesday, 06.11.2019 14:11 Politic

National Cinematografic