KGB infirmă că agentul lor sub acoperire, Ion Iliescu, ar fi unul din candidaţii la prezidenţiale

Vestea că unul din candidații la alegerile prezidențiale din acest an este agent sub acoperire a creat panică în rândul românilor. Mulți s-au speriat la gândul că Ion Iliescu, cunoscut agent KGB, ar putea candida din nou. ”Dacă a candidat a treia oară, deși Constituția îi permite doar de două ori, Iliescu e clar în stare să candideze și a patra oară”, s-au gândit, pe bună dreptate, mulți români.

Azi, însă, KGB-ul i-a liniștit pe români, insistând că agentul lor Ion Iliescu nu are misiunea să candideze din nou la președinția României. ”Agentul Iliescu Ion are sarcini clare din partea nostră, care nu implică momentan nici un fel de candidatură. Nu excludem ca acesta să candideze peste 5 sau 10 ani, dar deocamdată nu este cazul”, se arată în comunicatul KGB.

Ion Iliescu a catalogat, la rândul lui, drept o prostie faptul că ar candida din nou. ”Resursele noastre se concentrează exclusiv pe situația din Ucraina. Cetățenii ruși din Ucraina au nevoie de ajutorul nostru, nu am eu timp de problemele României. Iar România este de partea NATO în problema asta, ceea ce eu, evident, nu pot tolera”, a spus ion Iliescu.

Scris de Calin
12 septembrie 2014 15:09
Citește mai mult despre: Iliescu KGB

Alte articole

Vezi mai mult