Kim a interzis penisurile mai lungi decât al lui. 98% din coreeni trebuie să taie din ele

Într-una din diminețile în care încerca să-și găsească penisul sub burtă, Kim Jong-un a avut o revelație. „Sunt tiranul suprem al acestei țări și nu e normal ca în Coreea de Nord să existe vreun bărbat care are penisul mai mare decât al meu“, a realizat Kim Jong-un.

Așa că liderul suprem al Coreei de Nord a ieșit la televiziunea publică și a anunțat că până la finalul acestei luni toți bărbații vor fi nevoiți să aibe un penis mai mic decât al lui. Ca să nu fie loc de interpretări, Kim Jong-un a și spus numărul de centimetri, dar a și arătat cu degetele dimensiunea maximă admisă.

„Nu mai mult de 4 centimetri“, a explicat liderul nord coreeean. „Bărbații care vor fi prinși că au penisul mai mare de-atât nu doar că vor rămâne fără el, dar vor și ajunge într-un lagăr de muncă.“

Totuși, Kim Jong-un a manifestat înțelegere față de câțiva actori porno, cărora le-a permis să aibă penisul mai mare decât el. „Voi aveți voie cu penis de până la 10 centimetri, dar puteți să-l folosiți doar în filme, nu și în viața voastră personală“, a decis dictatorul.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
14 februarie 2023 19:07
Citește mai mult despre: kim jong-un

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult