Tristețe mare pe dictatorul nord-coreean Kim Jong-un: nici anul acesta n-a avut cu cine ciocni un ou, că iarăși a fost singurul din țară care a avut ouă vopsite. Deși șefii armatei au primit toți câte un ou, niciunul n-a îndrăznit să-l vopsească, după ce acum trei ani un general a ciocnit cu Kim Jong-un și i-a spart oul, gest pentru care a fost executat.

kim_jong_un_ou.jpg Kim Jong-un ar fi vrut să petreacă ca un om obișnuit sărbătorile, dar acesta lucru s-a dovedit irealizabil. Dictatorul a încercat inclusiv să se camufleze într-un om simplu, dar demersul s-a dovedit imposibil, că nici o haină de om simplu nu l-a încăput - el fiind practic singurul gras din toată Coreea de Nord.

Și după ce că n-a avut cu cine ciocni un ou, Kim Jong-un s-a ales și cu o toxiinfecție alimentară care l-a băgat în spital. ”Lucru oarecum de așteptat, când mănânci singur tot drobul și toată friptura de miel care se fac în țara ta de Paști”, a declarat sub protecția anonimatului unul din medicii dictatorului nord-coreean.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Wednesday, 22.04.2020 10:40 Politic

National Cinematografic