Kim Kardashian, chemată să preia puterea în Coreea de Nord

Imediat după moartea liderului de la Phenian, generalii armatei comuniste au căutat un succesor potrivit pentru a conduce Coreea cu o mână de fier. Deși prima opțiune era Kim Basinger, aceasta este încă prea neexperimentată pentru a-i fi încredințată o armată întreagă. Singura opțiune validă care le-a venit în minte nord-coreenilor a fost Kim Kardashian, care a dovedit deja că poate avea grijă de mai mulți sportivi. Generalul coreean Kin Ki Man a declarat: „O urmărim demult pe tovarășa Kim Kardashian, la televizor dar și pe casete. E o femeie dominatoare, cu o statură impresionantă, exact cum visează comunistul corean. Noi o dorim aici la Phenian.”

Vedeta s-a declarat onorată să preia puterea în Coreea de Nord, ea urmând să rostească jurământul cu mâna unui general pe pieptul ei. „Una din primele schimbări pe care le voi face va fi să mut capitala de la Phenian la Kardashian”, a declarat noul lider politic.

Reacțiile din partea Coreei de Sud nu au întârziat să apară. Autoritățile de la Seul s-au declarat revoltate de acest transfer de putere, deoarece Kim Kardashian este cunoscută ca o femeie foarte provocatoare cu vecinii. Dealtfel, Kim Kardashian a lansat deja prima provocare la adresa Coreei de Sud, declarând că abia așteaptă să dea piept cu soldații sud-coreeni.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
19 decembrie 2011 15:50

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult