Klaus a invitat-o pe Dăncilă pe la el să se uite împreună la dezbatere

Asta înseamnă un preşedinte implicat! Deşi e acuzat că a refuzat ca un laş să se prezinte la dezbaterea electorală de la EuropaFM, Klaus Iohannis spune că acuzaţiile sunt nefondate. Preşedintele a chemat-o pe la el pe Viorica Dăncilă, o şomeră din Teleorman care candidează la cea mai înaltă funcţie în stat, ca să se uite împreună la Barna, Kelemen şi Paleologu.

“Am decis să-i mai dau o şansă doamnei Dăncilă şi s-o invit să urmărim împreună dezbaterea electorală, eu cu atenţie şi îngrijorare, dumneaei cu gura plină de popcorn”, a spus şeful statului. Potrivit surselor de la Cotroceni, preşedintele nu a invitat-o şi pe doamna Carmen, pentru că discuta chestiuni de stat cu musafira lui.

În spatele uşilor închise, Iohannis şi Dăncilă au dezbătut şi ei lucruri: “În primul rând am dezbătut dacă ne uităm la mine sau la ea. Am convenit să ne uităm la mine, că eu am monitorul mai mare”. Spune Klaus.

“Doamna Dăncilă a pus întrebări inteligente. De exemplu: Cine e băiatul ăla rârâit cu barbă? Şi de ce sunt doi candidaţi de la UDMR? I-am explicat că doar Kelemen e de la UDMR. Păi şi pe celălalt îl cheamă Barna. Nu e şi ăla ungur? Nu, doar are nume de ungur, dar prenumele e Dan şi e de la USR. Şi atunci Nicuşor Dan de la USR cine e?”, a povestit Iohannis despre Dăncilă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
8 noiembrie 2019 14:27
Citește mai mult despre: iohannis

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult