Asta înseamnă un preşedinte implicat! Deşi e acuzat că a refuzat ca un laş să se prezinte la dezbaterea electorală de la EuropaFM, Klaus Iohannis spune că acuzaţiile sunt nefondate. Preşedintele a chemat-o pe la el pe Viorica Dăncilă, o şomeră din Teleorman care candidează la cea mai înaltă funcţie în stat, ca să se uite împreună la Barna, Kelemen şi Paleologu.iohannisdancila_dezbaterechill.jpg

“Am decis să-i mai dau o şansă doamnei Dăncilă şi s-o invit să urmărim împreună dezbaterea electorală, eu cu atenţie şi îngrijorare, dumneaei cu gura plină de popcorn”, a spus şeful statului. Potrivit surselor de la Cotroceni, preşedintele nu a invitat-o şi pe doamna Carmen, pentru că discuta chestiuni de stat cu musafira lui.

În spatele uşilor închise, Iohannis şi Dăncilă au dezbătut şi ei lucruri: “În primul rând am dezbătut dacă ne uităm la mine sau la ea. Am convenit să ne uităm la mine, că eu am monitorul mai mare”. Spune Klaus.

“Doamna Dăncilă a pus întrebări inteligente. De exemplu: Cine e băiatul ăla rârâit cu barbă? Şi de ce sunt doi candidaţi de la UDMR? I-am explicat că doar Kelemen e de la UDMR. Păi şi pe celălalt îl cheamă Barna. Nu e şi ăla ungur? Nu, doar are nume de ungur, dar prenumele e Dan şi e de la USR. Şi atunci Nicuşor Dan de la USR cine e?”, a povestit Iohannis despre Dăncilă.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Friday, 08.11.2019 16:27 Politic

National Cinematografic