Klaus Iohannis a decorat găina care făcut cel mai tare ou de Paști

Invitați de prestigiu azi la palatul Cotroceni. Printre aceștia, o renumită găină din Mărginimea Sibiului, care a făcut și anul acesta cel mai tare ou de Paști. Este pentru a patra oară în ultimii cinci ani când un ou al găinii din Mărginimea Sibiului ajunge campion la ciocnit.

„O asemenea performanță trebuie obligatoriu recompensată“, a anunțat președintele. „Când câștigi la ciocnit atâția ani la rând, e clar că nu e întâmplare sau noroc. Așa că am decis să decorez găina cu Ordinul național Steaua României, în grad de Mare Ou.“

Tot azi, la palatul Cotroceni a fost decorată și o gospodină, fără însă ca președintele să ofere prea multe detalii despre realizările acesteia. Pe la colțuri se vorbește însă că ar fi vorba de gospodina care i-a făcut anul acesta drobul de Paști lui Iohannis.

Deși în palatul Cotroceni se aflau alți șapte invitați, care la rândul lor trebuiau decorați, Iohannis s-a declarat rupt de oboseală după decorarea găinii și gospodinei, așa că a anunțat că restul rămân pentru a doua zi.

Scris de Calin
26 aprilie 2022 09:09
Citește mai mult despre: gaina iohannis ou

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult