Klaus Iohannis a pierdut cetăţenia română! În ultimele 6 luni a stat mai mult în străinătate

Serviciul Evidenţa Populaţiei Sibiu l-a inştiinţat pe numitul Iohannis Werner Klaus de pierderea cetăţeniei române. Potrivit Constituţiei, cetăţenia trebuie exersată constant, mai ales în cazul persoanelor alese în funcţii. Pentru că a lipsit din ţară peste 80% din timp în ultimele 6 luni, potrivit legii preşedintele a fost decăzut din calitatea de cetăţean. Vestea bună e că preşedintele a fost declarat apatrid şi nu mai poate să intre în ţară.

“Noi l-am sunat de mai multe ori, dar de fiecare dată ne-a răspuns un retardat, care spune că urmăreşte cu atenţie şi preocupare situaţia cetăţeniei. Am văzut că n-avem cu cine. Noi suntem instituţie serioasă, nu permitem să-şi bată oricine joc de noi”, susţine Victor T, şef serviciu Cetăţeniei la Evidenţa Populaţiei Sibiu.

Dintr-un foc avem o economie de 20 de milioane de Euro cu deplasările, dar şi 4 milioane Euro pentru sistemul de irigaţii la Cotroceni. Din calcule reiese că e mai eficient ca ţara să fie condusă de grădinarul şi de instalatorul de la Cotroceni. Lor nu trebuie să le decontăm decât abonamentele RatB cu care vin la muncă.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
14 aprilie 2016 16:04
Citește mai mult despre: apatrid cetatenie deplasări Klaus Iohannis

Alte articole

Vezi mai mult