Klaus Iohannis dă vina pe populație: „Voi m-ați ales!“

Sursa actualei crize politice, Klaus Iohannis, spune că nu are nimic să-și reproșeze. Dimpotrivă, Iohannis insistă că populația este de vină pentru criză: „Voi m-ați votat, tâmpiților, nu m-am pus eu singur președinte! Nu v-a obligat nimeni să mă votați, așa că nu mai dați vina pe mine“, le-a transmis președintele românilor.

El a adăugat că a fost extrem de surprins când a aflat că a câștigat alegerile prezidențiale. „Efectiv nu-mi venea să cred că s-au găsit unii care să stea cu orele la coadă doar ca să mă voteze pe mine. Carmen, de exemplu, n-ar fi stat niciodată atât de mult la coadă ca să mă voteze pe mine. Dracului, nici eu n-aș fi stat atâta pentru mine!“, a spus Iohannis.

Întrebat de ce a insistat atât de mult cu Florin Cîțu, Iohannis a dat vina tot pe populație. „Dacă am văzut că vă plac ticăloșii, am decis să pun în fruntea guvernului tot un ticălos“, a spus președintele. ”Unul la Cotroceni, unul la Palatul Victoria. Voi, românii, mi-ați cerut asta, practic am fost condamnat să-l pun pe Cîțu șef la guvern.“

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
28 octombrie 2021 02:15
Citește mai mult despre: iohannis

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult