Klaus Iohannis ne scapă de Firea: “Staţi liniştiţi, în toamnă o numesc premier”

Bucureștenii pot răsufla ușurați. Președintele Klaus Iohannis a dat asigurări că pesedista nu va avea timp să aducă orașul în ruină deoarece din toamnă aceasta nu va mai fi primar. „Funcția de primar al capitalei este incompatibilă cu funcția de premier al României, în care o voi numi”.

Acesta a spus că ideea i-a venit în urma negocierilor cu partidele politice, purtate zilele trecute la Cotroceni. Dacă PSD-ul a fost de acord cu ideea, reprezentanții PNL au întâmpinat-o cu urale, declarând că astfel stăpânul lor Liviu Dragnea va fi extrem de mulțumit. „Doamna Firea a demonstrat calități indiscutabile de premier, chiar din campania pentru primărie. Practic ea a fost susținută de aproape toate partidele înscrise în competiție, poate cu excepția celor de la USB, care sunt niște naivi iremediabili”, a precizat președintele.

Firea a comentat zvonurile spunând că este mai mult decât pregătită să preia această funcție, una din primele măsuri pe care vrea să le anunțe fiind gratuitate absolută pe CFR, și doar pentru pensionari pe TAROM.

Scris de Ef
14 iunie 2016 14:06
Citește mai mult despre: Firea iohannis

Alte articole

Vezi mai mult