Klaus Iohannis, vizită de lucru la comunitatea românească din Zanzibar

Președintele Klaus Iohannis rămâne fidel idealurilor sale de a fi președintele tuturor românilor și a efectuat o vizită de lucru pentru a întâlni diaspora românească din Zanzibar. Șeful statului a iscutat cu românii aflați acolo pentru a se pune la curent cu probleme cu care aceștia se confruntă și felul în care România îi poate ajuta.

O primă inițiativă a administrației prezidențiale este achiziționarea a două hectare de plajă pentru a deschide un consulat al României în Zanzibar. „Comunitatea de aici este una numeroasă și are probleme specifice. Un consulat i-ar ajuta pe românii din Zanzibar să-și rezolve problemele birocratice cu mai multă celeritate”, a spus președintele.

Acesta a nu a purtat mască în timpul vizitei sale în Zanzibar, știut fiind că micuța regiune autonomă a Tanzaniei nu există Covid. Vizita va dura doar câteva zile până se răcește vremea în România și se poate schia din nou la Păltiniș.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
3 aprilie 2021 09:04

Alte articole

Vezi mai mult