Replică devastatoare a candidatului PNL la criticile Gabrielei Vrânceanu-Firea! Într-o conferinţă de presă susţinută la Autobaza Găeşti cu ocazia Festivalului Glumelor de Autobază, Klaus Johannis a explicat de ce nu a făcut până acum copii, făcând o trimitere cu totul neamuzantă la un mezel intens promovat în urmă cu câţiva ani.

festivalul_johannis.jpg
“Pur şi simplu nu i-a plăcut nimănui Salamul Săsesc”, a recunoscut Johannis, făcându-le să roşească pe zecile de femei găeştene. “Ce era să fac? Eu încerc să le explic că salamul de Sibiu e un produs de lux, dar când aud că de fapt e Salam Săsesc, se strâmbă şi spun că-s vegetariene.”

“Acum înţelegi, Gabi Firea? Acum înţelegi?!”, şi-a încheiat Johannis alocuţiunea, izbucnind - pentru prima oară în viaţă - în lacrimi. Înduioşat, publicul adunat în incinta Autobazei Găeşti a aplaudat minute în şir curajul liberalului sibian.


Times New Roman revine pe ecrane. Din 19 octombrie, ne vedem în fiecare duminică la ora 19.00 pe Prima TV!

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Friday, 10.10.2014 02:22 Politic

National Cinematografic